NIEUWSKAMER

HET MAKEN VAN DE WEBSITE
29-06-2017

Eindelijk is het dan zover, de website is online.

Ik was begonnen aan een andere website die ik eerst graag in de puntjes af wilde hebben . Dit blijkt echter veel meer werk dan ik had gedacht aangezien ik zoveel ideeën heb voor mijn website en de extra doelen die ik ermee zou willen bereiken. De website wil ik niet alleen gebruiken om mijn kunstwerken met jullie te delen , maar ik zou ook graag "awareness" willen scheppen over een aantal onderwerpen waar ik bijvoorbeeld zelf mee heb geworsteld in mijn leven. 

Ik zou graag een veilige plek willen creëren om het ook over deze dingen te hebben. "safe-rooms" bouwen waarin mensen hun verhaal kwijt zouden kunnen.

Dus waar het op uit komt is dat ik gedurende weg de website verder zal bouwen naar hoe ik het graag zou willen. Ik zou hiervoor graag jullie begrip en geduld willen hebben voor de dingen die nog niet helemaal juist mochten werken of dingen ontbreken. 

Kijk af en toe eens of er al wat veranderd is, en natuurlijk ook als je mijn werken gewoon graag nog eens wil bekijken 

kunstwerk "Struggle of Life" heb ik ingeleverd voor deze expositie. Er is ook een mogelijkheid om te stemmen op het werk dat jij "de kijker" het mooist vindt of aanspreekt. Voor de kunstenaar is er onder andere een gelegenheid mocht je winnen om in het stedelijk museum Breda te mogen hangen. Wat lijkt mij dit ook een mooie kans om meer mensen mijn werk te laten zien .

Stemmen is mogelijk op de Facebook pagina Zomerexpositie Lieve vrede

link: Zomerexpositie Lieve Vrede 

Ook kun je stemmen op de expositie zelf. Het werk in het echt is natuurlijk nog mooier , kleuren helderder en de intensiteit sterker. 

Vanaf 23 juni tot 28 augustus is de expositie te bewonderen in de Nieuwe Veste in Breda. Mijn werk heet "Struggle of life" . Het werk staat vernoemd onder de naam Angéla Wolde. Ben je in de buurt kom eens even een kijkje nemen. 

Nieuwe Veste

Molenstraat 6, 4811GS Breda

Mochten jullie voor mij stemmen ben ik jullie enorm dankbaar voor de mogelijkheid om voor mij een stap verder te zetten in deze wereld van de "kunst".

Fijn om te zien dat er zoveel interesse is , mensen onder de indruk zijn en me leuke vragen stellen.

Voel me gezegend.

Aankondiging zomerexpositie in tekst
Schilderij "Struggle of Life" tentoongesteld op een houten plank met Angela Wolde op de voorgrond.
Overzicht van tentoonstelling van werk van Angela in een witte ruimte met Angela Wolde staand in het midden van de zaal
Fotocollage van mensen die kijken naar werken van Angela Wolde tijdens een tentoonstelling
Artwork by Angela Wolde titled "Struggle of Life", containing people and flowers in dark colors
Ieman die een stem uitbrengt

Angéla Wolde Titel: struggle of life Toelichting:

Het leven,...

Gegeven,...

Genomen,...

Verbeten,...

Overkomen,...

Bevochten,...

Overwonnen,…